Thuis

ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD.

Bedrijfprofiel

Co. van de Spoorwegdelen van Zhejiangcobon, Ltd werd opgericht in 2010, de wettelijke vertegenwoordiger: Ye Xujia registreerde kapitaal: 25.980.000 yuans. De onderneming behandelt een gebied van 60 mu, over meer dan 33.000 vierkante meters, standaardinstallatie 20.000 vierkante meters, 50 mensen, technisch beheerspersoneel 20 mensen, met inbegrip van negen hogere technische personeelsleden tewerkstellen. Het bedrijf wordt gevestigd in Cixi, Zhejiang, Cixi in Overzees Van Oost- ningbo het noordelijke van China, Shanghai en over het overzees, 60 km-het oosten van Ningbo, zuiden van Shanghai 148, het westen van Hangzhou, 138 kilometers, de Yangtze-Rivier Delta economische cirkel op het gebied Shanghai, Hangzhou, Ningbo, van Huanhangzhouwan van de zuidenvleugel metropolitaans economisch centrum drie van de Gouden driehoek. Vooral met het openen in Mei 2008, staan de Hangzhou-Baaibrug, Cixi en Jiaxing directe mededeling toe, maar ook verkorten de afstand tussen Shanghai en Cixi, Cixi gebracht aan de historische kans.

 

In het ontwikkelingsproces van het bedrijf, gingen Co. van de Spoorwegdelen van Zhejiang Cobon, Ltd „om de hoogste kwaliteitsproducten voor de wereldspoorweg“ voor het idee te verstrekken, de volharding en de achtervolging van voortreffelijkheid, in 2013 de ISO9001-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, in 2014 over overgingen de ijzercrcc certificatietest en de spoorwegbom van certificatiecentrumproducten in de folder van de spoorwegindustrie, en toegangs tot het Ministerie van spoorwegen en de Dienst van de Staat van de Technische vergunning van de Supervisieproductie. Tot nu toe heeft het bedrijf drie gedeponeerde handelsmerken, Duits bedrijf om geavanceerde technologie te introduceren, dozens van nationaal de technologiemateriaal van het ontwerpoctrooi, professionele en technische materiaal in de binnenlandse belangrijke positie aangevraagd.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

        Het bedrijf werd opgericht in 1995, heeft tot nu toe meer dan 25 jaar, om van kleine workshops te beginnen, en het bedrijf werd gevestigd in 1995, firmanaam CIXI STEMPELEND het PRODUCTco. van JILI, Ltd.

        wij zijn één van de eerste bedrijven om rechten op de uitvoer en de invoer te verkrijgen, en verkregen ISO9001-certificatiesysteem.

        Nu ons bedrijf die de nieuwe compangnaam gebruiken: CO. VAN DE SPOORWEGdelen VAN ZHEJAING COBON, LTD.

        Wij hebben de nieuwe productielijn voor spoorwegdelen.

 

        

 

ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD. ZHEJIANG COBON RAILWAY PARTS CO.,LTD.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : COBON/Jlibs

Aantal werknemers : 101~200

Jaarlijkse omzet : 300-600

Opgericht Jaar : 1995

Export pct : 60% - 70%

Main product: pipe clamps/railway parts

Certification: ISO9001:2008、CE

Established time: More than 25years

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Metaal Bevestigende Band voor verkoop Van goede kwaliteit Metaal Bevestigende Band voor verkoop Van goede kwaliteit Metaal Bevestigende Band voor verkoop Van goede kwaliteit Metaal Bevestigende Band voor verkoop